zaterdag 5 maart 2016

ATC zet Luctor E1 weer met beide beentjes op de grond

Na de glorieuze overwinning op het Twin Gamestoernooi ging Luctor E1 op de eerste zaterdag in maart weer over tot de orde van de dag tegen het sterke ATC. Vorige week bood Luctor nog goed partij tegen het team dat volgend jaar op twee spelers na al zijn spelers zal verliezen aan FC Twente en Vitesse. De bekerpartij ging verloren maar Luctor had zijn huid duur verkocht. Met de titel van woensdag in de tas, hoopte Luctor de goede lijn voort te kunnen zetten voor een revanche. Deze hoop bleek ijdel. Luctor speelde niet onaardig maar ATC was nog weer een klasse beter dan een week geleden. De Hengeloërs waren de jongens van coach Robbie en assistent Dilano op alle fronten de baas. Snelheid, techniek, spelinzicht en de wil om te winnen. ATC scoorde vroeg 0-1 en speelde Luctor daarna eventjes helemaal zoek. Na verloop van tijd ontworstelde Luctor zich uit de Hengelose houdgreep en kreeg het een paar dotten van kansen (Chiel en Gijs). Daarna scoorde ATC uit een snelle counter 0-2. Na rust maakte een zondagschot van een Hengeloër aan alle illusies een eind om er nog wat van te maken. Toen het ook nog 0-4 werd vreesde het Luctorlegioen het ergste. Dat viel gelukkig mee want in het restant hielden de Almeloërs zich prima staande en had het best één of twee doelpuntjes mee kunnen pikken. Dat gebeurde niet en zo bleef het 0-4. Hiermee kwam er een eind aan 7 ongeslagen wedstrijden voor Luctor E1.

Dit keer een beknopt verslag na een hectische week. Uw verslaggever moet ook een keer zijn rust pakken. Tot volgende week.