zaterdag 9 januari 2016

BREAKING!: Papa van Sil wordt keeperstrainer Luctor 1

Dachten we na het nieuws van de papa van Chiel (wordt coach VV Bentelo 1) en Coach Robbie (gaat Luctor D1 trainen en voetballen bij De Blauwwitters) dat de E1- trainerscarrousel nu eindelijk een tandje lager gaat draaien, worden we door een van onze bronnen binnen Luctor ineens verrast met het nieuws dat de papa van Sil de nieuwe keeperstrainer van Luctor 1 gaat worden! 

De papa van Sil (linksboven) hier op archiefbeeld in zijn hoogtijdagen bij Heracles, toen hij nog getooid ging met een matje
Tevreden met koffieafspraak 
Op de nieuwjaarsreceptie van Luctor werd bekend dat Ernesto del Campo bezig is met zijn laatste seizoen als keeperstrainer. Luctor 1 moest dus op zoek naar een opvolger, maar lang hebben ze niet hoeven zoeken. Sinds enige jaren is de papa van Sil immers kind aan huis bij Sportpark de Horst waar hij trouw de trainingen en wedstrijden van zijn zoon gadeslaat. De oud Heraclesgoalie was al eens informeel benaderd of hij misschien iets voor de keepers van Luctor zou kunnen betekenen. "Wat schuift dat?" Was zijn antwoord, waarna het heel lang stil bleef aan Luctorkant.

Nu de nood aan de man is voor Luctor 1, bleken de twee partijen toch nog snel tot elkaar te kunnen komen, want onder druk wordt alles vloeibaar. Luctorvoorzitter Klaas Meijer kende details omtrent de secundaire arbeidsvoorwaarden van de papa van Chiel en coach Robbie (Lees ook hun verhalen over de Bamischijvenparagraaf en de frikandellen-side-letter) en vroeg daarom aan de papa van Sil of Luctor ook iets in die richting kon doen. Daar hoefde hij niet lang over na te denken.

Zoals alom bekend kan de papa van Sil zonder koffie niet functioneren. De aankomend keeperstrainer vroeg daarom aan de Luctorpreses of hij onbeperkt gratis koffie mag drinken in de kantine van Luctor, plus dat hij volgend seizoen de helft van de Douwe Egberts spaarpunten van de Luctorkantine mee naar huis mag nemen, omdat de mama van Sil aan het sparen is voor een Douwe Egberts Moccamaster KBG 741. Dit vond voorzitter Klaas geen probleem. Hiermee was de zaak beklonken en heeft Luctor 1 een grote vis aan de haak geslagen. We wensen de papa van Sil veel succes met zijn nieuwe uitdaging.

De Moccamaster komt nu dichtbij voor de mama van Sil





Geen opmerkingen:

Een reactie posten