woensdag 10 juni 2015

Angstgegner ON weggetikt door Luctor E1

In de laatste reguliere oefenwedstrijd voor de vakantie kreeg Luctor E1 het gevreesde ON E1 op bezoek. De ploeg uit Almelo West was een oude bekende. De afgelopen jaren bleek het een ware angstgegner waar steeds met grote cijfers van werd verloren. Dit keer waren de rollen omgedraaid. In de eerste helft speelde Luctor de gasten helemaal zoek en scoorde dat het een lieve lust was. Chiel kopte een corner binnen, Ryan scoorde na een mooie solo van Glenn en even later kon hij de 3-0 intikken op een geblokt schot van Chiel.  Een mooie aanval van Wout en Noah eindigde bij Glenn die simpel binnenschoot. 4-0 bij rust, met perfect verzorgd voetbal, wat wil je nog meer.

Na de onderbreking werd het geleidelijk minder. Luctor scoorde nog wel toen een dieptepass van Sil door Ryan werd opgepikt. Zijn voorzet kwam precies voor de voeten van de vrijstaande Noah en zo werd de 5-0 een koud kunstje.

Vanaf dat moment geloofde Luctor het wel. ON streed voor de eer en scoorde twee keer tegen terwijl Luctor een paar grote kansen om zeep hielp. Hierbij bleef het. Een fraaie 5-2 overwinning op ON, goed voor het zelfvertrouwen op het toernooi bij Tubantia en voor volgend seizoen.