zaterdag 8 augustus 2015

Publiekspresentatie Luctor E1



Hoewel er nog een week schoolvakantie te gaan is, is er voor de mannen van coach Robbie geen luieren meer bij. Op zaterdag 8 augustus presenteerde Luctor E1 zich namelijk aan de buitenwereld voor de eerste publieke training van het nieuwe seizoen. De vaste schare fans nestelden zich al vroeg op het bankje naast het hoofdveld om even bij te praten. Ze hadden elkaar immers al meer dan een maand niet meer gezien.

Harde kern verzamelt zich op het bankje

Toen de spelers uit de catacomben richting traininsveld renden, viel op dat Glenn en Ryan ontbraken. Even werd nog gedacht dat ze met een helicopter zouden worden binnengevlogen, net zoals ze dat in Rotterdam doen, maar navraag leerde dat de twee spelers nog contractuele verplichtingen hadden op de camping en moesten daarom verstek laten gaan.



Het zevental dat wel acte de présence gaf, kreeg te maken met allerlei attributen die coach Robbie op het veld had neergelegd die onderdeel uitmaakten van de opdrachten die hij voor zijn pupillen had uitgedacht. Hoewel het even wennen was, hadden ze zichtbaar plezier aan de training. Vooral als iemand een fout maakte en dan als straf vijf push-ups moest doen.

Over een week zullen we echt zien hoe de Luctor E1-vlag er bij hangt wanneer de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gepland staat tegen De Zweef E1. Wie weet tot dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten