zaterdag 22 augustus 2015

HHC vermorzeld door ontketend Luctor E1

De intensieve voorbereiding van Luctor E1 heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen meteen zijn vruchten afgeworpen. Eersteklasser HHC werd met huid en haar opgepeuzeld door de onverzadigbare troep jonge honden van coach Robbie. Hierbij viel het op dat de spelers van Luctor niet alleen oog hadden voor de bal maar ook voor elkaar. Met degelijk, verzorgd combinatievoetbal was de wedstrijd binnen een mum van tijd gespeeld. De arme HHC keeper moet zich als een hulpeloos eendje van een schiettent hebben gevoeld. Van alle hoeken en gaten kreeg hij de ballen om de oren. Eindstand 16-2.

Een karakteristiek beeld. Ryan stormt op het doel van de hulpeloze HHC keeper af en scoort.

Het pupillenvoetbal had zich geen betere opening van het seizoen kunnen wensen.


Weeronline.nl gaf Twente een 10 voor barbecueweer en dat was te zien te zien aan het schoeisel van de harde Luctor E1-kern. Zonder slippers viel je uit de toon.



























De vrouwelijke fans gaven hun ogen eens goed de kost bij het aanschouwen van deze overdaad aan keurig gepedicuurd mannelijk voetenschoon.

Door de zomerse atmosfeer zou men bijna denken dat er een campingtoernooi gespeeld werd op De Horst in plaats van een heus bekertoernooi. Dat gold niet voor coach Robbie die alles weer tot in de puntjes had voorbereid. Zo had hij voldoende sjouwers geregeld voor zijn verhuizing (Robbie en zijn lieftallige vriendin gingen verhuizen die dag) waardoor hij niet verstek hoefde te laten gaan op deze belangrijke seizoensopening. Ook op tactisch gebied had hij alles op orde. Gewapend met een compact magneetbord kon hij zijn spelers haarfijn zijn plan de campagne uitleggen.

Het was al eerder opgevallen, coach Robbie laat niets aan het toeval over. Hier zagen we a man on a mission.

Over de tegenstander van die dag was nog niet veel bekend. HHC is een club van de A-categorie, die uit een grote voorraad jeugdspelers kan putten. Het was weliswaar het E2-team, maar ze speelden eerste klasse dus altijd lastig, zou je zeggen.

Dat viel tegen, of mee afhankelijk van waar je sympathie lag. De wedstrijd was binnen de kortste keren geen wedstrijd meer. De openingstreffer van Noah viel al na twee minuten en nog geen minuut later maakte Glenn de 2-0. Vervolgens kon Luctor vrijuit voetballen en legde het HHC op de pijnbank. Vanuit een rigoreus uitgevoerde strategie van balbezit (Sepp was het verboden om zomaar uit te schieten) bouwde Luctor onverstoorbaar aan een monsteruitslag. Uitverdedigen, passes, combinaties, duels en wat al niet meer, het liep allemaal gesmeerd. Op alle aspecten van het voetbal was Luctor HHC de baas.

Uw nimmer verzakende verslaggever kon het tempo van de wedstrijd amper bijbenen. De ene goal was nog niet bijgeschreven in zijn notitie-app of de andere lag er al in. Daarom heb ik besloten om niet alle goals hier uitvoerig te beschrijven, dat zou nachtwerk worden en ik moet ook nog een keer een hapje eten nietwaar? Als alternatief gun ik u een uniek kijkje in de notities van mijn smartphone waarin in ieder geval elk doelpunt beknopt aan bod komt.

Klikken voor vergroting


Bovendien is het weer op het moment van dit schrijven zo hemels dat ik er nu wel klaar mee ben. "Gonny hebben we nog houtskool?"

Tot de volgende week.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten