maandag 11 mei 2015

Luctor E1 2014-2015 wint afsluitend spektakelstuk

Luctor E1 trad in zijn laatste wedstrijd in het seizoen 2014-2015 aan op het hoofdveld tegen Bon Boys E1. Speciaal voor het weinig verwende thuispubliek maakte Lucter E1 er een waar spektakelstuk van. Beide teams speelden vol op de aanval en halfvol op de verdediging. De spelers, gewend aan perfecte kunstgrasvelden, hadden zichtbaar moeite met het ongemaaide hobbelige gras, wat het spelniveau niet ten goede kwam. Gelukkig maakten ze dit goed met een compromisloze kick-en-rush-mentaliteit. Bon Boys kwam als een komeet uit de startblokken en scoorde in een mum van tijd de 1- en 2-0. Luctor was allerminst onder de indruk, spuugde een keer in de handen en vocht zich terug in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft trok het de stand al weer gelijk.

Goals vielen als rijpe appelen. Bij Luctor waren Glenn, Korné, Joël en Enrique allen trefzeker. Maar tussendoor scoorde Bon Boys ook dat het een lieve lust was.
De kansen keerden om de haverklap en het scoreverloop ging van achterstand, naar voorsprong, naar achterstand en tot slot weer naar voorsprong. Bij het eindsignaal stond Luctor eindelijk weer eens aan de goede kant van de score: 6-5. Hiermee passeerde het aartsrivaal PH op de ranglijst en werd dit loodzware seizoen toch nog afgesloten met een mooi resultaat.

Hieronder vindt u een sfeerimpressie. (klik op de foto's voor vergroting)

























Geen opmerkingen:

Een reactie posten