zondag 21 februari 2016

BREAKING: Coach Robbie Barends gewond maar buiten levensgevaar

Traumateam snel ter plaatse bij Robbie
BREAKING - Luctor-E1 Coach Robbie Barends is vandaag zwaar gewond geraakt in de wedstrijd Vogido 2 - Luctor Et Emergo 2. In Enschede sleepte Barends met zijn ploeggenoten in een heuse 6-puntenwedstrijd een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur. Dit moest hij in de laatste minuut van de reguliere speeltijd bekopen met een "vieze elleboog" van een gefrustreerde Vogidoër. De arme E-coach viel om als een kegel op een bowlingbaan en had een hoofdwond die het ergste deed vrezen.

Al gauw bleek dat een paar veegjes met een natte spons niet voldoende waren om het slachtoffer weer op te lappen. Hij had dringend professionele spoedeisende hulp nodig. Een traumahelicopter van het MST was gelukkig snel ter plaatse en bracht hem in vliegende vaart naar de intensive care.

Hier heeft een team van 6 traumachirurgen de glip in zijn hoofd dichtgelijmd. Vervolgens heeft een charmante verpleegster er een kusje opgedaan en er tot slot een pleister op geplakt. Hij bleek tot opluchting van iedereen buiten levensgevaar.

Hij is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis en kreeg ook nog een kleurplaat en een doosje paracetamol mee, vanwege de bonkende koppijn. Thuis zal hij werken aan zijn herstel. Het is nog niet zeker of Robbie morgen kan trainen. Hierover later wellicht meer. Wij wensen hem veel sterkte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten