zondag 1 mei 2016

Siamese Luctortweeling verkoopt sponsorruimte op duobadmuts

De bekende Siamese tweeling Mats en René gaan in het seizoen 2016/2017 een nieuw sponsorconcept lanceren voor hun club Luctor et Emergo. Het aan hun hoofd vastgegroeide tweetal trekt altijd veel aandacht wanneer zij zich in de openbaarheid vertonen. Mats had al langere tijd het idee dat hij en zijn broer René hier iets mee moesten doen.

Zoals als bekend is Mats een actief lid van de Sponsorcommissie van Luctor (René niet, maar gaat wel altijd mee voor de gezelligheid) en tijdens een van de commissievergaderingen, waar zoals gebruikelijk het gerstennat rijkelijk vloeide, kreeg Mats uit het niets een ingeving: "We gaan sponsorruimte verkopen op onze badmuts!" De onafscheidelijke tweeling heeft namelijk naast het voetbal ook zwemmen als (noodgedwongen) gezamenlijke hobby. "Op vrijdagavond gaan wij altijd naar het discozwemmen in het Sportpark..." - aldus Mats - "...en dan dragen we altijd een speciaal voor ons op maat gemaakte duobadmuts. Hiermee trekken René en ik altijd veel aandacht en doen het ook goed bij de vrouwtjes, al zeg ik het zelf. Afijn, tijdens de rondvraag bij de laatste sponsorcommissievergadering had ik ineens een eurekamoment: Onze badmuts... daar kunnen natuurlijk ook logo's op geplakt worden! We zijn meteen aan de slag gegaan."

Op de foto toont het duo een eerste voorstel waar naast het logo van Luctor nog plek is voor een vijftal sponsoren.

Rechterhelft van de Siamese tweeling Mats: "Head & Shoulders heeft zich al gemeld"

Inmiddels lopen er al gesprekken met enkele potentiële kandidaten. "We zijn in gesprek met Head & Shoulders voor een hoofdsponsorschap en ik begrijp viavia dat Panadol Plus er ook wel wat in ziet om hun hoofdpijntabletten via onze unieke badmuts meer exposure te geven. Binnenkort moeten we maar eens de koppen bijelkaar steken en dan gaan we spijkers met koppen slaan!"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten