donderdag 31 december 2015

Robbie Barends kondigt plannen aan

Op zaterdag 2 januari om 16:00 uur (nadat hij zijn frikandel op heeft) zal Luctor E1-coach Robbie Barends bekend maken wat zijn plannen voor volgend seizoen zullen zijn met betrekking tot zijn trainerscarrière. Wij van het Officiële Luctor Et Emergo E1 Blog zullen verslag doen van de persconferentie in de kantine van Sportpark De Horst.

UPDATE: Frikandellen-side-letter uitgelekt

Bronnen binnen Luctor hebben bevestigd dat er in navolging van de Bamischijvenparagraaf in het contract van de papa van Chiel waarover wij u eerder berichtten, nu ook een frikandellen-side-letter is opgesteld door Luctorpreses Klaas Meijer in een poging om Robbie Barends te behouden als trainer voor de club.  Nadat de voorzitter van Luctor hoorde van het originele vergoedingenpakket voor de papa van Chiel dat VV Bentelo had uitgedokterd (gratis bamischijven na de training en de wedstrijd), sprak hij met zijn penningmeester Rob de Groot om ook zoiets te bedenken voor Robbie Barends. Het was de oplettende voorzitter namelijk niet ontgaan dat Robbie Barends een groot liefhebber van frikandellen is.

Er is nu naast het standaardcontract voor Luctorjeugdtrainers, een side-letter opgesteld waarin is bepaald dat Robbie Barends na de training twee frikandellen met saus naar keuze kan bestellen aan het snackloket, zonder af te hoeven rekenen. Op wedstrijddagen kan eventueel een frikandel omgewisseld worden voor een loempia, voor het geval Manon (zijn vriendin) komt kijken.

Wij hebben snackliefhebber Robbie gevraagd om een reactie maar deze wilde niet veel kwijt. "Tot zaterdag 16:00 uur houd ik mijn kaken stijf op elkaar." Maar hoe ga je je kaken stijf op elkaar houden als je straks wat lekkers wilt eten op oudjaarsavond, een frikandel bijvoorbeeld? Robbie: "Geen commentaar".


Geen opmerkingen:

Een reactie posten